sâmbătă, 7 februarie 2009

Una, alta despre sistemul medical

Azi doar "dau mai departe" ce mai zic unii, altii despre sistem...
Concluziile le trage fiecare dupa posibilitati.

1. Scrisoare deschisa ministrului sanatatii - un autodafe al Impricinatului Corn

2.
Schimbarea examenului de admitere, a rezidenţiatului şi mărirea numărului studenţilor cu taxă, soluţii pentru reformarea sistemului de sănătate - "complotarile" d-lui Rector impreuna cu Ministrul Sanatatii si cel al Invatamantului

Spor la citit...lectura este obligatorie :P

Un comentariu:

 1. Salutare
  Iti scriu pentru a propune o colaborare intre blogul tau si site-ul pe care l-am lansat si vreau sa il promovez. Este vorba de www.bymos.ro

  8 o'clock sharp! (adica www.bymos.ro) isi doreste sa devina o comunitate a bloggerilor si a persoanelor ce doresc un loc in care sa citeasca sau sa scrie articole de calitate si compozitii personale.
  Pentru ca mi-a placut blogul tau si modul in care abordezi subiectele, iti fac o invitatie pe site-ul nostru unde vei avea libertatea sa scrii si sa iti exprimi sentimentele. Aceasta categorie din cadrul site-ului se numeste Blogoteca. Este locul in care persoanele ca tine, autori si detinatori de bloguri scriu in mod normal ce ar scrie si pe blogul personal. La sfarsitul articolelor din aceasta sectiune poti face trimitere catre blogul tau, poti pune orice text doresti pentru a te promova.

  Exista bineinteles si alte sectiuni ale site-ului ce incurajeaza mai putin blogurile, dar mai mult scrierile proprii si originale in care esti mai mult decat bine-venita sa scrii. Aici, daca esti de acord si ti-ar face placere sa contribui, nu vom face trimitere catre blog ci ne vom rezuma la numele autorului.

  Asadar, daca esti de acord sa participi alaturi de noi (voluntari si dornici de a scrie, de a citi) te astept cu un mail la aceasta adresa, si cu un cont pe site, pentru a te trece la sectiunea de editori.

  Numai bine,
  --
  Mihai Marcu

  Fondator si Coordonator 8 o'clock sharp!

  www.Bymos.ro

  ~ I reject your reality and substitute my own! (Adam Savaje)

  ...:::© |\/| | |--| /\ | ©:::...

  RăspundețiȘtergere

Lasa un suvenir: